ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hair Extension i Örebro - Fixa en snygg Hair Extension i Örebro
Hair-extension - Mycket fakta och information om Hair Extension
Hair Extension i Örebro

Hair Extension & Hårförlängning i Örebro

Totalt finns det 6 frisörer i Örebro som kanske kan göra den hair extension som ni är ute efter och många av dessa hårfrisörer har flera personer som är duktiga på hårförlängningar. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst inom hair extension i Örebro och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket beroende på håret kvalité. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig modefrisör som gör snygga hair extensions. Information och betyg om de som arbetar med hair extension i Örebro och recensioner om olika hårtyper kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Örebro län och i Örebro finns många som håller på med hair extension kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av hårförlängning de utför. Då du kontaktar någon för att få en hair extension är det bra ifall du har en idé om vilken typ av förlängning du vill ha och även vilken sorts hår du är ute efter. Viss information kan du få hos de frisörer som gör hårförlängningar eller från webbsidor hos de företag som säljer hair extensions.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör som säljer erbjuder hair extension i Örebro är att välja något av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom hår och hair extension i Örebro

Oliver's

Engelbrektsgatan 18

Salong Family

Mariebergs Centrum

Amadeus Hair & Beauty Studio

Köpmangatan 9

P&Co

Järntorgsgatan 7

Hair & Beauty Center

Rudbecksgatan 28


Fler som kanske kan erbjuda dig hair extension i Örebro

USÖ-Hårvård AB

Universitetssjukhuset Örebro