ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hair Extension i Lund - Fixa en snygg Hair Extension i Lund
Hair-extension - Mycket fakta och information om Hair Extension
Hair Extension i Lund

Hair Extension & Hårförlängning i Lund

Totalt finns det 8 frisörer i Lund som kanske kan göra den hair extension som ni är ute efter och många av dessa hårfrisörer har flera personer som är duktiga på hårförlängningar. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst inom hair extension i Lund och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket beroende på håret kvalité. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig modefrisör som gör snygga hair extensions. Information och betyg om de som arbetar med hair extension i Lund och recensioner om olika hårtyper kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Skåne och i Lund finns många som håller på med hair extension kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av hårförlängning de utför. Då du kontaktar någon för att få en hair extension är det bra ifall du har en idé om vilken typ av förlängning du vill ha och även vilken sorts hår du är ute efter. Viss information kan du få hos de frisörer som gör hårförlängningar eller från webbsidor hos de företag som säljer hair extensions.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör som säljer erbjuder hair extension i Lund är att välja något av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom hår och hair extension i Lund

Larsson & Lange

Västra Mårtensgatan 12

Salong Nr 5

Stora Gråbrödersgatan 5

Skult

Västra Mårtensgatan 7

Skult

Lilla Fiskaregatan 5

Salong van Duren

Kungsgatan 2B


Fler som kanske kan erbjuda dig hair extension i Lund

Skult

Företagsvägen 10

Plaza Salon

Skomakaregatan 5A

Bilall Herr- och Damfrisör

Bytaregatan 10