ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hair Extension i Hägersten - Fixa en snygg Hair Extension i Hägersten
Hair-extension - Mycket fakta och information om Hair Extension


Hair Extension i Hägersten

Hair Extension & Hårförlängning i Hägersten

Totalt finns det 5 frisörer i Hägersten som kanske kan göra den hair extension som ni är ute efter och många av dessa hårfrisörer har flera personer som är duktiga på hårförlängningar. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst inom hair extension i Hägersten och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket beroende på håret kvalité. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig modefrisör som gör snygga hair extensions. Information och betyg om de som arbetar med hair extension i Hägersten och recensioner om olika hårtyper kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Hägersten finns många som håller på med hair extension kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av hårförlängning de utför. Då du kontaktar någon för att få en hair extension är det bra ifall du har en idé om vilken typ av förlängning du vill ha och även vilken sorts hår du är ute efter. Viss information kan du få hos de frisörer som gör hårförlängningar eller från webbsidor hos de företag som säljer hair extensions.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör som säljer erbjuder hair extension i Hägersten är att välja något av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom hår och hair extension i Hägersten

Swedish Hair Line

Störtloppsvägen 15

129 47 Hägersten

Salong Linje Hår

Vattenledningsvägen 95

126 35 Hägersten

Reginas Hårstudio

Elsa Borgs Gata 22-24

129 53 Hägersten

Saints And Sinners AB

Ellen Keys Gata 95

129 53 Hägersten

Inga-Lills Perukmakeri AB

Lina Sandells Plan 1

129 53 Hägersten