ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hair Extension i Uppsala - Fixa en snygg Hair Extension i Uppsala
Hair-extension - Mycket fakta och information om Hair Extension
Hair Extension i Uppsala

Hair Extension & Hårförlängning i Uppsala

Totalt finns det 9 frisörer i Uppsala som kanske kan göra den hair extension som ni är ute efter och många av dessa hårfrisörer har flera personer som är duktiga på hårförlängningar. Ofta kan det vara svårt att hitta den som är bäst inom hair extension i Uppsala och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket beroende på håret kvalité. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig modefrisör som gör snygga hair extensions. Information och betyg om de som arbetar med hair extension i Uppsala och recensioner om olika hårtyper kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Uppsala län och i Uppsala finns många som håller på med hair extension kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av hårförlängning de utför. Då du kontaktar någon för att få en hair extension är det bra ifall du har en idé om vilken typ av förlängning du vill ha och även vilken sorts hår du är ute efter. Viss information kan du få hos de frisörer som gör hårförlängningar eller från webbsidor hos de företag som säljer hair extensions.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör som säljer erbjuder hair extension i Uppsala är att välja något av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom hår och hair extension i Uppsala

Frisörerna

Stora Torget 3

Bosses Friserare AB

Fyristorg 6

Renevatio

Hjalmar Brantingsgatan 28

Violett

S:T Johannesgatan 1

Creative Zone AB

Kungsgatan 41


Fler som kanske kan erbjuda dig hair extension i Uppsala

CC Hair & Beauty

Vaksalagatan 24

Hårcompaniet

Vretgränd 8

Björn Ehlin Hair Team

Sysslomansgatan 8

Estetica

Vaksalagatan 26